Vaak gestelde vragen

Algemeen

We hebben helaas geen inzicht in geplande werken van de netwerkbeheerder. Regelmatig zullen we updates publiceren op onze website op de 'Beschikbaarheid' pagina.

Internet

Met glasvezel surf je supersnel op het internet - het is de technologie van de toekomst. Ze verzekert de allerbeste prestaties door gegevens te versturen via licht.

Een glasvezelkabel loopt steevast direct naar je voordeur, zonder onderbrekingen. Grootste voordeel? De snelheid van je internet wordt niet langer verstoord door externe factoren, zoals de afstand tot de wijkcentrale, piekuren, buren … Je geniet dus met andere woorden van een uiterst betrouwbare verbinding!
Glasvezel gaat voor de hoogst mogelijke internetsnelheid en dataverwerking. Zo kun je probleemloos een film streamen terwijl de kinderen Youtuben en nog iemand anders foto’s naar vrienden verstuurt. Ook tijdens piekuren.
De snelheid is volledig symmetrisch. Met andere woorden, je download- en uploadsnelheid zijn even hoog! Je kunt dus een video net zo snel versturen als ontvangen. Een groot voordeel voor al wie enorm veel data verbruikt.

Telefonie

Tijdens uw bestelling kan u een vaste lijn toevoegen en kiezen om uw nummer over te dragen.