FRITZ!Box 7530 AX modem/router, technische gegevens.

Overzicht

De high-end FRITZ!Box 7530 AX wordt standaard verkocht door FASTfiber, deze is voorgeconfigureerd en dien je enkel nog aan te sluiten na ontvangst per post.

Deze modem/router kan zowel gebruikt worden voor Fiber als VDSL-aansluitingen. De FRITZ!Box 7530 AX bevat de laatste nieuwe wifi 6-technologie (AX), Mesh wifi , Gigabit-LAN poorten en telefonie. Hieronder vind je een overzicht van de technische gegevens, alle details kan je ook raadplegen op de website van de fabrikant AVM.

Technische gegevens

Aansluitingen

✓ ADSL, VDSL en Fiber modem/router
✓ IP-gebaseerde telefonie
✓ 4 x gigabit-LAN; WAN via LAN 1
✓ Wi-Fi Access Point IEEE 802.11ax, ac, n, g, a
✓ 1 x USB-aansluiting voor opslagmedia en printer
✓ Geïntegreerde DECT-basis voor maximaal 6 draadloze telefoons1 a/b-poort (naar keuze TAE/RJ11) voor analoge telefoon, antwoordapparaat of fax

Wifi

✓ Wi-Fi 6 (Wi-Fi AX) tot 1.800 Mbit/s (5 GHz) en 600 Mbit/s (2,4 GHz)
✓ Compatibel met de Wi-Fi-standaarden IEEE 802.11 a/g/n/ac
✓ Breidt het thuisnetwerk uit met Mesh Wi-Fi – meerdere Wi-Fi-toegangspunten eenvoudig samenvoegen tot één intelligent systeem (vanaf FRITZ!OS 6.90)
✓ 2×2 (2,4 GHz), 3×3 (5 GHz) met MU-MIMO
✓ Dual band Wi-Fi: gelijktijdig bedrijf in de 5 GHz- en 2,4 GHz-band
✓ Af fabriek beveiligd met geactiveerde WPA2-versleuteling; WPA3 is ook beschikbaar
✓ AVM Stick & Surf: automatisch veilig en draadloos surfen
✓ WLAN-toets (handmatig in-/uitschakelen van Wi-Fi)
✓ Wi-Fi Protected Setup (WPS)
✓ Wi-Fi-toegang voor gasten: veilig surfen voor vrienden en bezoek
✓ Wi-Fi-autokanaal: automatisch zoeken naar een storingvrij Wi-Fi-kanaal
✓ Wi-Fi Eco voor optimale prestaties met minimaal stroomverbruik

Telefonie

✓ Telefooncentrale voor IP-gebaseerde aansluitingen
✓ Geïntegreerde DECT-basis voor maximaal 6 draadloze telefoons
✓ Versleutelde spraakoverdracht af fabriek
✓ 1 a/b-poort (naar keuze TAE/RJ11) voor analoge telefoon, antwoordapparaat of fax
✓ Ondersteunt HD-telefonie voor een natuurlijk geluid
✓ DECT Eco: uitschakelen van het radiosignaal voor optimale ergonomie
✓ 5 geïntegreerde antwoordapparaten inclusief doorsturen per e-mail (voice to mail)
✓ Faxfunctie inclusief doorsturen per e-mail (fax to e-mail)
✓ Contacten in het telefoonboek lokaal of online beheren (Google, Apple iCloud, Telekom Mail, enz.)
✓ Oproeplijst, nummerblokkering, snelkiesnummers, callthrough-functie
✓ Kiesregels voor individueel gebruik van telefoonnummers
✓ Doorschakelen, interne oproepen, driegesprekken, doorverbinden
✓ Nummerblokkering, wekkerfunctie, babyfoon, VIP-oproepen en Niet storen
✓ Internettelefonie SIP-conform volgens RFC 3261
✓ Aanmelding van IP-telefoons (LAN/Wi-Fi) conform SIP-norm
✓ FRITZ!App Fon om met de smartphone via het vaste net te bellen

Have no product in the cart!/support/fritzbox-7530-ax-modem-router/