Instellingen aanpassen

Waar kan ik mijn mobiele instellingen aanpassen #

Op MyFASTfiber bij abonnementen.

Welke instellingen kan ik aanpassen #

Oproepen toelaten #

Bepaald of alle (uitgaande en inkomende) oproepen al dan niet toegelaten zijn

Internationale oproepen toelaten #

Bepaald of uitgaande oproepen naar het buitenland al dan niet toegelaten zijn.

Voicemail #

Bepaald of voicemail al dan niet actief is.

Premium oproepen toelaten #

Bepaald of premium oproepen en SMS al dan niet toegelaten zijn.  Vb. 0900 en 4411.

DATA (internet) #

OFF:  data geblokkeerd
ON: data toegelaten
National + EU:  data enkel toegelaten in België + EU
National Only: data enkel toegelaten in België

SIM kaart tijdelijk volledig blokkeren #

Om een SIM kaart tijdelijk volledig te blokkeren gellieve volgende artikel te raadplegen:  SIM kaart tijdelijk blokkeren in geval van verlies of andere…

Have no product in the cart!/support/instellingen-aanpassen/