Zo sluit je de FRITZ!Repeater aan op je FRITZ!Box

Verbinding maken via wi-fi

✓ Steek de FRITZ!Repeater in een stopcontact in de buurt van de FRITZ!Box. Nu start de FRITZ!Repeater op. Gedurende deze tijd knippert de LED snel.
✓ Wacht ongeveer 1 minuut tot de FRITZ!Repeater is gestart en de led langzamer knippert.
✓ Druk kort op de Connect-knop op de FRITZ!Repeater (ongeveer 1 seconde). Nadat je de knop loslaat, begint de LED snel te knipperen.
✓ Binnen de 2 minuten: houd de Connect / WPS-knop op de FRITZ!Box ingedrukt totdat de Connect / WPS-led oplicht.
✓ Ongeveer 5 seconden nadat de led voor de verbindingskwaliteit groen brandt of één of meer signaalsterkte-leds van de nieuwe FRITZ!Repeater blijven branden, is de integratie in het Mesh-netwerk voltooid.

De volledige handleiding van de fabrikant: FRITZ!Repeater via Wi-Fi in het Mesh-netwerk integreren

Echter voor de allerbeste beste WI-FI connectie in huis raden we aan om vanaf de router een LAN kabel (ethernet) door te trekken naar elke verdieping of kamer in huis waar er mindere of geen WI-FI connectie is en de LAN kabel te connecteren met de LAN-poort van de FRITZ!Repeater.

Verbinding maken via LAN

Zo ga je te werk: FRITZ!Repeater via LAN integreren in het Mesh-netwerk

Verbind de FRITZ!Repeater via wi-fi met een andere FRITZ!Repeater

Zo ga je te werk: FRITZ!Repeater met Mesh Repeater verbinden

Have no product in the cart!/support/zo-sluit-je-de-fritzrepeater-aan-op-je-fritzbox/