Hoe kan ik de BBOX3(v+) configureren voor gebruik met FASTfiber

De BBOX3(v+) router van Proximus kan je blijven gebruiken met onze service.

Modem aansluiten

Voor VDSL

Voor FIBER

Sluit de ethernetkabel aan op de GE1 poort van de FIBER modem en verbind deze met de rode WAN-poort aan de achterkant van de BBOX.

Je internet gebruiker instellen

Open je webbrowser (Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox, …) en typ http://192.168.1.1 in de adresbalk.
De BBOX router is beveiligd met een wachtwoord. Het wachtwoord vindt u terug op de sticker op de onderkant van het toestel.

Selecteer Netwerkverbinding. Klik op het onderdeel Internet.

Vul bij Username en Password je internet gebruiker en wachtwoord in.

PPP enable op ON zetten en nagaan dat VLAN op 10 staat.

Have no product in the cart!/support/hoe-kan-ik-de-bbox3v-configureren-voor-gebruik-met-fastfiber/