Programma’s opnemen / Restart en replay

Met Restart en Replay kan je een gemist programma van het begin herbekijken. En dit tot 7 dagen lang.

Deze interactieve functionaliteit is gratis inbegrepen in jouw TV VLAANDEREN-abonnement.

Restart

Met de Restart functie kan je een reeds gestart programma vanaf het begin herbekijken. Om deze functie te starten klik je op je programma naar keuze en klik je simpelweg op de knop herstart.

Replay

Met de Replay optie kunnen abonnees een programma na de uitzending herbekijken tot 7 dagen terug. Om deze functie te starten kies je jouw programma en klik je simpelweg op de knop herbekijk.

Have no product in the cart!/support/programmas-opnemen-restart-and-replay/