Mesh wifi bundel

Mesh wifi bundel, vergroot je wifi bereik.

Wifi Mesh geeft je een betere internet connectie in alle uithoeken van je huis. Deze technologie is momenteel een centraal thema op het gebied van thuisnetwerken. Het goede is: met FRITZ! heb je Mesh alvast in huis!

Mesh – wat is dat eigenlijk?

Eén wifi-netwerk in een woning is niet altijd krachtig genoeg. In sommige kamers wordt het wifi internet trager of valt het af en toe uit. Mesh werkt als volgt:  apparaten creëren wifi-netwerken op verschillende plaatsen en combineren deze samen tot een enkel netwerk, zoals mazen in een net (in het Engels: mesh). Handig daarbij is dat het hele wifi-netwerk daarbij slechts nog één naam en één wachtwoord heeft.

De Mesh centrale is altijd jouw FRITZ!Box. Daaraan kun je naar wens eenvoudig andere apparaten toevoegen:

✓ FRITZ!Repeater: zorgt voor een verlenging van een wifi signaal.
✓ FRITZ!Powerline apparaten met wifi: gebruikt de elektriciteitskabels als connectie tussen Powerline apparaten waarbij dan een of meerdere Powerline apparaten een wifi signaal uitzendt vanop de plaats waar ze in het stopcontact steken.
✓ Een 2de FRITZ!Box kan werken als een Mesh Repeater.

Heel eenvoudig te installeren.

Met een druk op de knop connect/WPS op beide Mesh apparaten installeer je je Mesh netwerk.

Een duidelijk overzicht en beheer van je Mesh thuisnetwerk

Het thuisnetwerkoverzicht is uitgebreid met een Mesh overzicht dat weergeeft welke FRITZ!-apparaten actief zijn en via welk Mesh apparaat je smartphone, tablet, laptop of spelconsole verbonden is. Wil je gasten internet aanbieden, veilig gescheiden van je thuisnetwerk? Met de FRITZ!Hotspot is één klik voldoende. Bovendien kun je de wifi automatisch ’s nachts deactiveren, uniform voor alle FRITZ!-apparaten.

Have no product in the cart!/support/mesh-wi-fi-bundel/
0